Pieker jij je soms ook zo suf?

Je herkent het vast wel. Een never ending ‘to do list’ en een veel te strak tijdschema waarin alles af moet zijn. Dé ingrediënten voor een onrustig en gestrest gevoel. De prioriteiten vliegen alle kanten op. En als je dan eenmaal weer in bed ligt, kun je niet slapen omdat je weet dat je nog zoveel moet doen. Herkenbaar?

Nu ikzelf al een tijdje in de lappenmand zit met een fikse voorhoofdholteontsteking werd ik er weer aan herinnerd hoe dit opgejaagde gevoel ook alweer voelt. Not nice…
Het punt is alleen dat ik nog niets KAN doen omdat mijn lichaam simpelweg zegt: STOP. Flinke jongen die dat dan nog omver kan blazen. 😉

En precies op het moment dat ik het allemaal even niet meer overzag, kwam ik dit schema tegen die ik al een tijdje op mijn telefoon had staan. Heerlijk als je precies alles ontvangt op het juiste moment!
Mijn beide beentjes staan weer op de grond en hoop dat dit voor jou ook een bijdrage is.
En voor de perfectionisten onder ons: soms is voldoende ook goed genoeg…..

Adem in, adem uit…..
Namaste