Een verhaal uit de praktijk

door | 28 aug 2018 | Blog

Laatst ontving ik een hoogsensitieve zwangere dame in mijn praktijk. Ik had haar al eens eerder ontmoet op een beurs waar ik stond. Ze was toen al zwanger wat toen nog niet goed te zien was. Het kindje in haar buik legde toen al heel gemakkelijk contact met mij. Ze liet me zelfs haar naam weten die mama al in gedachte had voor haar.
Dat was al zo’n bijzondere ervaring.

Afgelopen week kwam mama bij mij voor een heerlijke ontspannende Access Bars behandeling. Ze is over een paar weken uitgerekend en ze voelde aan alles dat een bars behandeling haar de nodige ontspanning zou gaan geven. En terwijl zij de behandeling onderging, liet het kindje mij steeds duidelijker weten iets te willen vertellen.

Ik vroeg aan de vrouw of zij het goed vond als ik contact zou leggen met haar kindje. Dat vond ze goed. De baby gaf hele duidelijke en waardevolle boodschappen door die ik met veel gemak kon vertalen.
Zo liet ze ondermeer weten ook heel erg uit te kijken naar de knuffels en kusjes van mama, maar dat ze het nog heel spannend vond omdat ze merkte dat mama nog niet helemaal rustig was. Haar karakteromschrijving werd mij met de minuut duidelijker en bij iedere boodschap die ik namens haar met mama deelde, bevestigde ze dat met een schopje in de buik.
De vrouw werd emotioneel en was nu nog nieuwsgieriger geworden naar haar dochter.

De sessie verliep met veel tranen maar we hebben ook erg gelachen om de kleine spruit die zich heel duidelijk liet horen (en voelen). Nadat ik de sessie had afgerond bij de vrouw, liet de baby mij weten ook graag zelf nog te willen worden aangeraakt. Ze gaf me heel duidelijk aan waar ze mijn handen wilde hebben liggen. Eén hand bij haar nek en de andere langs haar ruggenwervel op haar stuitje. De energie stroomde en de ontspanning in mama’s lichaam en van de baby waren nog meer waarneembaar.

Wat een prachtige en dankbare sessie.

Wil jij ook ervaren wat een bars sessie voor jou kan doen? Of wil je misschien zo’n behandeling zelf leren geven?
Neem dan contact met mij op.

Gerelateerde berichten…

Jouw kledingkast anders bekeken

Jouw kledingkast anders bekeken

Je hebt eindelijk de stap gezet om hulp in te schakelen, omdat je hebt gemerkt dat alles alleen oplossen je niet meer zo goed lukt. Maar toch gaat het niet snel genoeg naar je zin. Zo nu en dan maak ik in de praktijk mee dat mensen de verwachting hebben dat hun...

Wat zou je doen als je meer zou durven?

Wat zou je doen als je meer zou durven?

Als alles mogelijk is, wat zou je dan kiezen? Hoe vaak heb jij nog angsten, onzekerheden, excuses en andere bedenksels om iets niet te doen? Zou het kunnen zijn dat al die genoemde zaken worden gecreëerd zodat je blijft steken waar je nu staat? Wat als dit alles niets...

0 reacties

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?