Reading

Tijdens een consult, ook wel reading genoemd, doe ik vaak spontane waarnemingen. Wanneer je een vraag hebt, kunnen we hier dieper op ingaan. Een reading geeft meestal informatie over het verleden en het heden.
Je krijgt informatie over waar je op dit moment staat in je leven, waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om dit patroon te doorbreken. Hetgeen wat op dat moment het belangrijkste is voor jou om te weten zal in het consult aan bod komen. Indien nodig kijken we ook naar jouw blokkades en wat hiervoor nodig is om weer in balans te komen.
Het doel van een reading is dat jij inzicht krijgt en daardoor concrete handvatten hebt om verder te kunnen.

Een reading over jou, een (overleden) dierbare of (overleden) huisdier

Een consult kan over jezelf gaan, maar ook over een (overleden) dierbare of over een (overleden) huisdier.

Als je een vraag hebt over jouw (overleden) huisdier of een (overleden) dierbare, neem dan een foto mee naar de praktijk waarop de persoon of huisdier alleen staat. Zorg ervoor dat wanneer het een aanvraag betreft voor een dierbare dat hij/zij hiervoor toestemming geeft.

Let wel: ik ben geen toekomstvoorspeller. De toekomst heb je zelf in de hand. Een consult kan inzichten verschaffen, maar biedt geen kant en klare oplossingen. Jij bent en blijft zelf verantwoordelijk voor hoe jij jouw leven wilt leven.

Kortom: Heb je behoefte aan inzicht? Zit je met bepaalde levensvragen? Wil je ergens berusting in? Wil je weten wat de oorzaak is van een bepaalde klacht of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat ik voor jou mag doorgeven? Vraag dan een reading aan bij ReNew You.

Zie tarieven voor meer informatie