Reading

Tijdens een reading doe ik vaak spontane waarnemingen. Wanneer je een vraag hebt, kunnen we hier dieper op ingaan. Een reading geeft meestal informatie over het verleden en het heden.
Je krijgt informatie over waar je op dit moment staat in je leven, waar je tegenaan loopt en wat je nodig hebt om dit patroon te doorbreken. Hetgeen wat op dat moment het belangrijkste is voor jou om te weten zal in de sessie aan bod komen. Indien nodig kijken we ook naar jouw blokkades en wat hiervoor nodig is om weer in balans te komen.
Het doel van een reading is dat jij inzicht krijgt en daardoor concrete handvatten hebt om verder te kunnen.

Een reading over jou, een overleden dierbare of (overleden) huisdier

Een reading gaat altijd over jou, maar kans soms ook gaan over een (overleden) dierbare of over een (overleden) huisdier.

Als je een vraag hebt over jouw (overleden) huisdier of een overleden dierbare, neem dan een foto mee naar de praktijk waarop de persoon of huisdier alleen staat.

Let wel: ik ben geen toekomstvoorspeller. De toekomst heb je zelf in de hand. Een reading kan inzichten verschaffen, maar biedt geen kant en klare oplossingen. Jij bent en blijft zelf verantwoordelijk voor hoe jij jouw leven wilt leven.

Relax & ReNew sessie: een reading met een energetische behandeling 
Vaak is het ook fijn om een reading te combineren met een energetische behandeling zoals een Access Bars, Access Energetische Facelift of een Access Body Process behandeling.
Een energetische behandeling die ik ter afsluiting bij je geef, is de katalyserende, ondersteunende en bekrachtigende werking van alles wat we hebben besproken en wat jij mag loslaten en versterken.

Online sessie
Een online sessie boeken is ook mogelijk. Je ontvangt dan de reading op afstand en zien we elkaar via videobellen.  Dat kan via Skype of via WhatsApp.  Het online consult duurt maximaal 90 minuten.

Kortom: Heb je behoefte aan inzicht? Zit je met bepaalde levensvragen? Wil je ergens berusting in? Wil je weten wat de oorzaak is van een bepaalde klacht of ben je gewoon nieuwsgierig naar wat ik voor jou mag doorgeven? Vraag dan een reading aan bij ReNew You.

Zie tarieven voor meer informatie