Coaching

Soms werkt het erg verfrissend als je met iemand kunt praten over bepaalde patronen waarin je steeds blijft denken en handelen waar je zelf niet uit komt. De oorzaak hiervan is heel divers: zijn het slechts de gewoontes, de verplichtingen die we onszelf opleggen, is het onze verantwoordelijkheid, is het ons zelfbeeld? Zijn we zelf de beperkende factor of is het de omgeving die we daarin teveel ruimte hebben gegeven? Wat is ervoor nodig om uit te breken? Welke angsten en beperkende overtuigingen heb je en dienen jou niet langer meer om het leven te leven dat je wilt leven? Ik kijk graag met je mee.

Waarom een coaching gesprek fijn kan zijn

Het fijne van de coaching gesprekken die ik met je voer is dat alle antwoorden al in je zitten. Ik maak je er alleen bewust van . Het is echter aan jou of je er daadwerkelijk wat mee wilt doen. Een mens is zelf tot zoveel meer in staat en soms is de herinnering daaraan genoeg om weer in je eigen kracht te komen.

Probeer je op te krabbelen maar lukt het je niet alleen? Ben je herstellende van een burn-out, ben je hooggevoelig maar weet je niet goed hoe je hier mee om kunt gaan of belemmer je jezelf in het nemen van een volgende stap?

Durf jij het aan om je oude denkpatronen of beperkende overtuigingen te ontdekken en los te laten? Durf en wil jij buiten je comfortzone stappen? Wil jij spiritueel groeien en jouw bewustzijn vergroten? Neem dan contact met mij op voor een coaching gesprek of traject. Ik help je graag.

Zie tarieven voor meer informatie