Coaching

Soms werkt het erg verfrissend als je met iemand kunt praten over bepaalde patronen waarin je steeds blijft denken en handelen waar je zelf niet uit komt. De oorzaak hiervan is heel divers: zijn het slechts de gewoontes, de verplichtingen die we onszelf opleggen, is het onze verantwoordelijkheid, is het ons zelfbeeld? Zijn we zelf de beperkende factor of is het de omgeving die we daarin teveel ruimte hebben gegeven? Wat is ervoor nodig om uit te breken? Welke angsten en beperkende overtuigingen heb je en dienen jou niet langer meer om het leven te leven dat je wilt leven? Ik kijk graag met je mee.

Waarom een coaching gesprek fijn kan zijn
Het fijne van de coaching gesprekken die ik met je voer is dat alle antwoorden al in je zitten. In combinatie met mijn intuïtieve gave, maak ik je er alleen bewust van en benoem ik waar eventuele blokkades bij je zitten.
Het is echter aan jou of je er daadwerkelijk wat mee wilt doen. Een mens is zelf tot zoveel meer in staat en soms is de herinnering daaraan genoeg om weer in je eigen kracht te komen.

Probeer je op te krabbelen maar lukt het je niet alleen? Ben je herstellende van een burn-out, ben je hooggevoelig maar weet je niet goed hoe je hier mee om kunt gaan of belemmer je jezelf in het nemen van een volgende stap in jouw leven?

Ben jij bereid om je oude denkpatronen of beperkende overtuigingen te ontdekken en los te laten? Durf en wil jij buiten je comfortzone stappen? Wil jij persoonlijk, spiritueel groeien en jouw bewustzijn vergroten?
Neem dan contact met mij op voor een sessie of traject. Ik help je graag.

Relax & ReNew sessie: coaching met een energetische behandeling
Vaak is het ook fijn om een losse coachingsessie te combineren met een energetische behandeling zoals een Access Bars, Access Energetische Facelift of een Access Body Process behandeling.
Een energetische behandeling die ik ter afsluiting bij je geef, is de katalyserende, ondersteunende en bekrachtigende werking  van alles wat we hebben besproken en wat jij mag loslaten en versterken.
 
Wanneer kies ik voor een losse sessie en wanneer voor een traject?
Wanneer je inzicht wilt in een bepaalde situatie waar je zelf niet de vinger op kunt leggen, dan kan ik je ondersteuning en inzicht geven. Dit kan door één of meerdere losse sessies bij mij aan te vragen.
Een coachsessie gaat altijd gepaard met mijn intuïtieve gave.

Wil je graag een échte verandering bewerkstelligen op een bepaald vlak in jouw leven, dan adviseer ik je een traject aan te gaan. Met een traject kan er gericht en met regelmaat worden gewerkt en zal er per sessie een laagje van een blokkade verdwijnen.
Zo bied ik een Relax & ReNew traject aan welke bestaat uit vijf sessies  van 100  minuten per afspraak. De sessies volgen elkaar om de week op. Naast dat ik je een Access Bars, Access Energetische Facelift of een Access Body Process behandeling geef, kijk ik ook met je mee wat je op dat moment nodig hebt aan ondersteuning dmv coaching/reading.

Vergt jouw gewenste verandering iets meer verdieping, tijd en aandacht, overweeg dan om voor het traject Body Mind Release te kiezen. Dit traject bestaat uit zes reguliere sessies en een follow-up.
Deze sessies zijn één keer in de week of om de twee weken.
Dit traject bestaat uit een combinatie van coaching en reading én krijg je van mij iedere week (of tweewekelijks) specifiek op jou afgestemd huiswerk mee waar je dagelijks mee aan de slag gaat.
Kies je voor het Body Mind Release Plus traject, dan krijg je gedurende de periode drie Access Bars behandelingen die aansluitend aan een sessie wordt gegeven.

Online sessie
Een online sessie boeken is ook mogelijk. Je krijgt dan coaching op afstand en zien we elkaar via videobellen.  Dat kan via Skype of via WhatsApp.  Een online sessie duurt maximaal 90 minuten.

Zie tarieven voor meer informatie mbt een losse sessie of over één van de trajecten.