Zet vandaag de eerste stap naar verandering!

ReNew You staat voor jezelf vernieuwen. De beste versie van jezelf worden. Terug komen in je eigen kracht. Leven vanuit je hart. Dichtbij jezelf komen en blijven. Waarbij de cirkel van oude denkpatronen en overtuigingen doorbroken wordt, blokkades opgeheven, pijnplekken aangeraakt, besproken en geheeld mogen worden. Het beste uit jezelf halen en stralend jezelf zijn met meer rust, ruimte en energie.

Kijk snel naar het aanbod en neem vandaag nog contact op!

Als jij…
– Je energieker wilt voelen
– Je oude gedachtepatronen wilt doorbreken
– Inzicht wilt krijgen in bepaalde vraagstukken
– Dichterbij je gevoel wilt komen
– Meer in  je kracht wilt komen te staan
– Meer rust en/of ontspanning wilt
– Meer balans tussen lichaam en geest wilt
– Ruimte in je hoofd wilt
– Meer van het leven wilt genieten

Access Bars

Access Bars zijn 32 punten en banen op het hoofd waarin allerlei beperkende gedachten, emoties, overtuigingen, oordelen, aannames en conclusies zijn opgeslagen.

→ Lees meer

Access Energetische Facelift

De Access Energetische Facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam. Meerdere lichaamsprocessen zullen worden geactiveerd om de stressfactoren aan te spreken in het lichaam.

→ Lees meer

Access Body Process

De Access Body Process ofwel een lichaamsproces is een energetische behandelmethode waarbij de handen op verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen.

Lees meer

Soul Body Fusion

Soul Body Fusion® is een eenvoudige, maar zeer krachtige energetische techniek die je helpt om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel.

Lees meer

Body Mind Release

Een methode dat door middel van een traject de innerlijke oorzaak van jouw levensklachten aanpakt.

→ Lees meer

Coaching

Soms werkt het erg verfrissend als je met iemand kunt praten over bepaalde patronen waarin je steeds blijft denken en handelen waar je zelf niet uit komt.

→ Lees meer

Reading

Tijdens een consult, ook wel reading genoemd, doe ik vaak spontane waarnemingen. Wanneer je een vraag hebt, kunnen we hier dieper op ingaan. Een reading geeft vaak informatie over het verleden en het heden.

→ Lees meer

Eéndaagse training Access Bars Class

Wil jij een prachtige energetische behandeling in één dag leren die jij na deze dag kunt aanbieden vanuit jouw praktijk en/of aan je gezin, familie en vrienden? Ik geef deze training regelmatig op lokatie en bij mij in de praktijk.

→ Lees meer

Eéndaagse training Energetische Facelift Class

Wil jij een prachtige energetische behandeling in één dag leren die jij na deze dag kunt aanbieden vanuit jouw praktijk en/of aan je gezin, familie en vrienden? Ik geef deze training regelmatig op lokatie en bij mij in de praktijk.

→ Lees meer

Training: Access Body Process Class

Wil jij een prachtige energetische lichaamsbehandeling in een halve dag of twee bodyprocessen in een hele dag leren die jij na deze dag kunt aanbieden vanuit jouw praktijk en/of aan je gezin, familie en vrienden? Ik geef deze training regelmatig op lokatie en bij mij in de praktijk.

Lees meer

ReNew You – Vernieuw jezelf

Mijn missie met ReNew You is om jou te helpen te leren luisteren naar wat je werkelijk voelt. Dat jij leert herkennen en erkennen wat ervoor nodig is om daarnaar te handelen.  Ik wil jou de tools geven om uit jouw oude patronen te breken en jou de ontspanning te laten ervaren zodat je nieuwe beslissingen kunt nemen. Samen met jou wil ik ervoor zorgen dat jouw innerlijke kracht versterkt zodat je dichtbij jezelf komt en blijft. En dit alles zodat je weer lekker in je vel komt te zitten door meer rust en ruimte.

Kortom, wil je bevrijd zijn van alles wat je niet langer meer dient? Ik help je graag!
Lees meer over mijn aanbod waaronder diverse energetische behandelingen en sessies zoals Access Bars, Coaching, Reading en verschillende trajecten waaronder Body Mind Release. Daarnaast geef ik superleuke trainingen. Voel je welkom!

Kortom, wil je bevrijd zijn van alles wat je niet langer meer dient?
Ik help je graag!

Chat openen
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je helpen?