Soul Body Fusion®

Zou je lekkerder in je vel willen zitten, meer energie en blijheid willen ervaren? Voelt het alsof je soms meer in je hoofd zit dan in je lichaam? Heb je het gevoel dat je ziel, lichaam en geest niet volledig op elkaar zijn afgestemd?

Stel je eens voor hoe het zou voelen als het licht van jouw ziel volledig en definitief verbonden zou zijn met je lichaam, zoals dat e bedoeling is.

Wat is Soul Body Fusion®?

Soul Body Fusion® is een eenvoudige, maar zeer krachtige energetische techniek die je helpt om de frequentie van je lichaam in balans te brengen met de frequentie van je ziel.

Je kunt zo meer en meer bezieling brengen in je lichaam, in je leven; steeds meer gaan stralen, vanuit je hart en naar de mensen om je heen. Het heeft op veel niveaus invloed met als resultaat een snelle opschoning in het systeem en (her)openingen op diverse fysieke, emotionele en spirituele vlakken.

Het effect van een Soul Body Fusion® sessie is een meetbare sprong in je bewustzijnsfrequentie (trilling) wat een direct effect heeft op het collectieve bewustzijnsniveau. Een belangrijke bijdrage aan het ‘ontwaken’ wat in deze tijd gaande is.

Soul Body Fusion® is ontwikkeld door Jonette Crowley. Meer informatie over haar en deze techniek vind je hier.