Access Body Process behandeling

Ben jij op zoek naar een effectieve methode om weer rust en ruimte te ervaren, om je weer goed te voelen,  om meer van het leven te genieten en om jezelf meer te ontwikkelen in wat jij wil creëren in je leven?
Een Access Body Process behandeling zorgt ondermeer voor het loslaten van oude, beperkende patronen waardoor je vrijer in het leven komt te staan. Door het ontladen hiervan,  gaat de energie weer stromen en ontdoe je jezelf van de vermoeidheid, stress en blokkades (vastzittende energie) in je lichaam.

Wat is een Access Body Process behandeling?

Het aanraken van lichamen is een eerste levensbehoefte. Een Access Body Process behandeling ofwel een lichaamsproces is een energetische behandelmethode waarbij de handen op één of verschillende plekken van het lichaam worden geplaatst. Hierbij wordt een specifieke energie gevraagd om te gaan stromen. Door het lichaam aan te raken -en een bepaald process te runnen- lossen ophopingen, belemmeringen en beperkingen zich op, worden ‘tekorten’ aangevuld, wordt het zelf herstellend vermogen van het lichaam aangesproken en ontstaan er nieuwe mogelijkheden.

Er zijn meer dan 100 lichaamsprocessen die toegepast kunnen worden. De Access Body Processen openen de deur naar energieën die je beschikbaar hebt, die je nog nooit gebruikt hebt of gekozen hebt te zijn.
Ieder Access Body Process heeft zijn eigen unieke energie en bijdrage aan het lichaam.
Zo zijn er ondermeer lichaamsprocessen die zich richten op het versterken van het immuunsysteem, op het doorbreken van allerlei patronen, het loslaten van stress en trauma, verlichting/verandering bij lichamelijke ongemakken, vernieuwing van cellen en bij het herstel van balans.

Een Access Body Process behandeling een uitnodiging voor meer gemak, meer vriendelijkheid, meer kracht en meer vreugde met je lichaam. Wat als jouw lichaam een compas is, een gids, naar de magie, de geheimen en het mysteriën van het leven?